Contact

4 reacties

 1. Julian Beukers zegt:

  Geachte heer/mevrouw,

  Ik volg jullie blog al enige tijd. Ik vind het interessant om te lezen over het besparen en zelf opwekken van energie.

  Zelf werk ik voor een internet publisher (SkyDreams) met verschillende informatieve ‘Weetjes’ websites. Voor deze websites en andere blogs schrijf ik artikelen. Onze websites voorzien consumenten van informatie over verbouwingen & onderhoud aan huis of tuin. Ik vroeg mij af of jullie zelf alle research voor nieuwe onderwerpen doen of dat er ook content door anderen wordt aangeleverd? Het zou mij namelijk erg leuk lijken als wij ook een bijdrage kunnen leveren aan de content op energie-blog.nl. De onderwerpen van onze websites sluiten goed aan bij de onderwerpen op jullie blog. Ook voor ons is duurzame energie een belangrijk onderwerp om artikelen over te publiceren.

  Inmiddels werken wij al samen met verschillende blogs en websites. Met deze sites wisselen we content uit of leveren we content aan. Onderwerpen voor artikelen worden door ons aangedragen maar komen in veel gevallen ook tot stand in overleg met de redacties van de websites.

  Ik vroeg mij daarom ook af of het mogelijk is met jullie in contact te komen en het te hebben over een soort content samenwerking.

  Ik hoor graag van u. Alvast bedankt!
  Met vriendelijke groet,
  Julian Beukers
  http://www.skydreams.com
  julian.beukers@skydreams.nl

 2. Geachte heer/mevrouw,

  Als adviseur van energietoppers ben ik ook zeer onder de indruk van het aantal ( daadwerkelijk ) informatieve & relevante blog artikelen. Mocht de redactie van deze website op enigerlei manier ondersteuning kunnen gebruiken met betrekking tot het plaatsen van relevante blog artikelen, dan zijn wij de energie-blog.nl graag van dienst.

  Met vriendelijke groeten,

  B. van Voorst en het team van

 3. Rob zegt:

  Goedemiddag,

  Graag kom ik met u in contact over de mogelijkheden voor relevante gastblogging.
  Kunt u mij svp een e-mail hierover sturen?
  Alvast bedankt.
  Met groet,
  Rob Verweij

 4. Roel zegt:

  Beste redactie,

  Graag verneem ik of het mogelijk is om een relevant gastartikel op uw blog te plaatsen.

  Met vriendelijke groet,
  Roel van Grinsven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *